Bert Gabriëls gelooft in recyclage: "Mijn decor bestaat uit stukken van dat van Alex Agnew en Geert Hoste. Mijn kostuum is van Kobe Ilsen"

vrijdag 7 december 2018 - 18:26
Het einde van het jaar 2019 is – bijna – in het zicht! De perfecte periode om het voorbije jaar eens onder de loep de nemen, liefst met een humoristische noot. Bert Gabriëls doet dat in zijn ‘Eindejaarsconference 2019’. Gabriëls lichtte bij Kim Debrie ook een tipje van de sluier over zijn nieuwe voorstelling.

“We zijn nu gestart met mijn eindejaarconference! Bijna elke avond moet ik wel ergens naartoe. Het is wel spannend want ik sleutel elke avond nog aan de show. We zijn nog maar het begin van de maand december, dus ik moet dat elke avond aanpassen. Geen enkele show zal volledig dezelfde klinken, ik wil ook een beetje lokaal nieuws brengen. En er komt ook elke dag nieuws bij!"

Geheimpje

Bert verklapte ook een geheim aan Kim. “Ik heb een recyclagedecor! Ik had in de krant iets gelezen over circulaire economie. Dus ik heb niets nieuw gekocht maar ben overal stukken gaan hergebruiken. Ik heb een stukje decor van Alex Agnew, Michael Van Peel en Geert Hoste gekregen.” Tweedehands is helemaal hip! Bert zal deze keer ook geen nieuw kostuum aanschaffen. “Ik ga straks mijn kostuum oppikken, bij Kobe Ilsen! Ik hoop wel dat hij mijn maten heeft" (lacht)

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!