Karen Damen over theaterstuk met Gert & James: "Tranen van het lachen en super plezant!"

zaterdag 11 januari 2020 - 08:00
Instagram Karen Damen
Vanaf volgend weekend staat Karen Damen samen met Gert Verhulst en James Cooke op het podium in ‘Chateau Cupido’, een komisch theaterstuk.

“We zijn vrij laat beginnen repeteren. Maar dat zorgt er wel voor dat we dat héél efficiënt en productief gedaan hebben.” Met hun drukke agenda’s kan dat bijna niet anders. “Probeer de puzzel maar te leggen met onze 3 agenda’s. Neem voor mij daar nog eens de opnames van Familie en The Voice Senior bij. Niet simpel! Maar ’t is gelukt.”

Kim polst of Karen haar tekst al kent. “Ja hoor! Niemand van ons heeft ‘m op voorhand vanbuiten geleerd. We hebben dat tijdens de repetities gedaan, dat gaat vlotter. Na 3, 4 keer kan je dat wel. Maar de tekst verandert ook nog wel wat tijdens de repetities zelf.”

Foto: Uitgezonderd.

Is het makkelijker of net niet om met je boezemvrienden samen te werken? “Het is moeilijk om serieus te blijven. Ik heb al veel moeten wenen van het lachen. Maar we zijn natuurlijk wel professioneel genoeg om te weten wanneer er écht gewerkt moet worden. Je kent elkaar zo goed, je kent elkaars plus- en minpunten, je helpt elkaar. Dat maakt het wel gemakkelijk samenwerken.”

Ook het verhaal van Chateau Cupido vroeg niet veel inleving voor Damen. “(lacht) Het gaat over een vrouw die een affaire heeft met een populaire tv-presentator. ’t Is plezant, echt heel plezant om te doen.” Er zijn nu al 4 extra voorstellingen gepland. En daar blijft het waarschijnlijk niet bij. "Het gaat moeilijk zijn om data te vinden dat we alle 3 vrij zijn. Maar dat moet lukken!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!