Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

10 cadeautips voor je huisdier

wo 24 nov. - 15:19

Het einde van het jaar betekent cadeautjes kopen! In de stad kan je de kerstsfeer al opsnuiven terwijl je pakjes koopt voor familie en vrienden. Maar één ding vergeten we soms: ons huisdier. Ook jouw trouwe viervoeter verdient een pakje op Kerstmis. Op zoek dus naar het perfecte cadeautje voor jouw hond, kat of hamster!
© Canva

Hondenkoekjesmachine

Je hond kan deze koekjes natuurlijk niet zelf maken, maar als baasje moet je er iets voor over hebben. Met deze ‘Dog Biscuit Maker’ maak je in enkele minuten een hoop hondenkoekjes klaar. Lekker voor de hond, plezier voor het baasje!

Laser

Honden en katten zijn dol op lasers en bewegende voorwerpen. Combineer deze twee en je krijgt dit: een machine die een bewegend laserstreepje creëert op de vloer, zodat je hond of kat er uren mee kan spelen!

Maxi Relaxi

De warmtepanelen in dit verwarmd en relaxerend bed zorgen voor de ultieme ontspanning op koude winteravonden.

Bubbletastic

Heb je een hond die zich snel verveelt? Dan haal je maar beter deze honden-bubbel-machine in huis. Het speeltje produceert automatisch bubbels die naar spek (!) ruiken zodat je hond niets anders kan en wil dan jagen op deze bubbels. Uren speeltijd gegarandeerd!

'Urine finder'

Bang voor urine, slijm of braaksel van je huisdier dat in de vloer of meubels is getrokken? Met deze ‘stankvinder’ spoor je de plek op aan de hand van een ultraviolette licht. Met deze spray verwijder je onfrisse luchtjes. Niet echt een cadeau voor je huisdier, maar wat een uitvinding!

Hamster racer

Als je een hamster in huis hebt, kan dit speeltje niet ontbreken. In deze auto kan je hamster naar hartenlust heel de nacht rondrennen. Ook leuk: organiseer eens een wedstrijdje tussen twee of drie hamsters!

DJ

Win-win: je kat kan er rustig op los klauwen op deze coole krab-plaat, jij kan hilarische filmpjes maken van je kat!

Loopband

Heeft je hond sommige dagen meer energie dan jij? Of heb je geen tijd om hem uit te laten? Laat hem dan even lopen op de huisdierloopband! Hierop kan je hond een uurtje rennen en zo de nodige beweging krijgen.

Door weer en wind

Het regent pijpenstelen en je moet je hond uitlaten. Fijn is iets anders… Maar dan heb je de hondenparaplu die dit probleem snel oplost. Een paraplu voor jou én een bijpassende paraplu voor je hond. Jij droog, je hond droog: iedereen blij!

Drinkbus voor onderweg

Deze handige drinkbus is perfect voor globetrotters en fervente wandelaars. Want ook jouw viervoeter heeft af en toe een drankpauze nodig!

Meer zoals dit ..

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet