3 manieren om borden op te warmen

Voor je begint
Test altijd even op voorhand of je borden bestand zijn tegen hoge temperaturen. Je wilt natuurlijk niet het servies van je overgrootmoeder stuk maken!
Oven
Verwarm je oven op de laagste temperatuur. Laat de borden 5 à 10 minuten opwarmen. Heb je je oven nodig tijdens het koken? Draai dan de temperatuur terug wanneer je klaar bent met koken. Steek je borden voor 5 minuten in de oven. Dek ondertussen je gerecht even af met aluminiumfolie zodat het zeker warm blijft.
Microgolf
Plaats de borden in de microgolfoven, samen met een kopje water. Verwarm voor 2 minuten op de hoogste stand.
Water
Leg de borden 5 tot 15 minuten in heet water. Niet vergeten af te drogen!
Maar wat met koude gerechten?
Maak je een heerlijke salade of dessert? Zet je borden dan 20 minuten in de frigo! Net zoals warme gerechten een warm bord verdienen, blijven koude gerechten ook lekkerder op een gekoeld bord! Tijdsgebrek? Steek je borden dan heel eventjes in de diepvries!