Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

Anja Daems bezoekt een seksshop: “Er is nu echt een open mind over seksspeeltjes"

wo 24 nov. - 6:00

Nog op zoek naar leuke cadeaus voor Kerstmis? Misschien is het wel tijd voor iets erotisch. Anja Daems stapte binnen in de Erotische Verbeelding van Ann Cuyvers in Antwerpen.

Seksspeeltjes


De Erotische Verbeelding is geen gewone winkel, maar een seksshop met een heel assortiment aan seksspeeltjes. De Rabbit bijvoorbeeld, afstammeling van de allereerste vibrators en een wonderlijk genot voor de vrouw. “De twee oortjes zijn er speciaal aan, die stimuleren de clitoris”, vertelt Ann. Ook zijn er speeltjes voor mannen en koppels, voor elke volwassene wel iets dus.

Het begin van de Erotische Verbeelding

“Eigenlijk ben ik 25 jaar geleden begonnen uit liefde voor de lingerie waar je je sexy, erotisch en sensueel in voelt. Achteraf zijn er dan attributen bijgekomen in verband met erotiek.” Natuurlijk was er in die tijd meer taboe rond het onderwerp. “Alles is ondertussen helemaal geëvolueerd. Nu is er echt een open mind gekomen over seksspeeltjes. Dat is fijn.”

Vaginaplezier

Ann schreef ook al drie boeken. Haar derde boek Vaginaplezier kwam onlangs uit. “Dat is een boek met allemaal oefeningen en rituelen om een goede connectie te hebben met jouw hart, je lichaam en je vagina.” Met dit boek laat Ann je zien hoe een vrouw vanbinnen en vanbuiten werkt. “Ik ben er heel trots op, want ik heb het echt met heel veel liefde geschreven.”

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet