Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: radio2 benebene

radio2 benebene

Cathérine Vandoorne, Christel Van Dyck, Herbert Verhaeghe en Peter Verhulst ook op Radio2 BeneBene

radio2 stelt voor

ma 21 nov. - 5:17

Radio2 Benebene kun je exclusief beluisteren via DAB+ en VRT MAX, en ook via de Radio2-app. En dat wil je vanaf nu nog meer doen! Want niemand minder dan Cathérine Vandoorne, Christel Van Dyck, Herbert Verhaeghe en Peter Verhulst zijn er elke weekdag te horen.
foto radio2 benebene
© radio2

Voortaan houden straffe Radio2-stemmen je nog meer gezelschap op Radio2 BeneBene. Cathérine Vandoorne, Christel Van Dyck, Herbert Verhaeghe en Peter Verhulst zijn vanaf nu elke weekdag te horen op de digitale zender. Radio2 BeneBene focust op muziek van bij ons. Je hoort vooral de beste artiesten uit Vlaanderen en Nederland, met ook tophits van andere, grote sterren.

Herbert begint samen met jou aan de dag, Cathérine maakt er een sfeervolle voormiddag van en Peter is de gids voor de soundtrack van jouw namiddag. Hij brengt als muziekliefhebber een nostalgische mix van de beste hits en mooiste klassiekers.

radio2 benebene programmatie
© radio2 benebene programmatie

radio2 benebene klaarwakker met herbert verhaeghe

Vanaf 6u 's ochtends is presentator Herbert Verhaeghe er om met jou op te staan. Hij blijft op post tot 9u 's ochtends. Wil je met hem in interactie gaan, dat kan! Stuur jouw berichtje naar de Radio2-app met #herbert en dat is jouw rechtstreekse lijn naar hem.

Herbert
© radio2

radio2 benebene gewoon genieten met cathérine vandoorne

Tussen 9u en 10u kun je genieten van de grootste hits uit de jaren 70 en 80 van bij ons. Om 10u staat niemand minder dan Cathérine Vandoorne paraat om met jou een geweldige voormiddag te beleven. Tot 12u kun jij haar bereiken via de Radio2-app door berichten te sturen met de #catherine. Zeker doen!

cathérine vandoorne
© radio2

radio2 benebene gewoon genieten met christel van dyck

Op vrijdag neemt Christel Van Dyck de fakkel van Cathérine Vandoorne over! Zij houdt je gezelschap tussen 10u en 12u op Radio2 Benebene en haar stuur je een berichtje met #christel. 

christel van dyck
© radio2

radio2 benebene topcollectie met peter verhulst

Tussen 12u en 13u hoor je elke weekdag de grootste hits uit de jaren 90 en nillies van bij ons, waarna Peter Verhulst je met veel liefde meeneemt door de Radio2 Benebene Topcollectie. Geen uitleg nodig hier: een heerlijke namiddag met de beste songs, aangeboden door Peter Verhulst. Laat 'm zeker weten wat je denkt met #peter via de Radio2-app!

peter verhulst
© radio2

Hoe beluister je Radio2 Benebene?

Goeie vraag! Gelukkig leiden alle wegen naar Radio2 Benebene.

Op VRT MAX, via DAB+ of via de Radio2-app.

Ontdek hier alles over Radio2 Benebene!

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet