de madammen
Croque Madamme à la Roger Van Damme
wo 10 dec. - 11:00

Naar aanleiding van het Grootste Ontbijt kwam sterrenchef Roger Van Damme langs bij De Madamman in Antwerpen Centraal. Hij bakte er speciaal voor Britt en Cathérine zijn versie van de bekende Croque Madamme.
Zijn versie is 'voer' voor specialisten, maar hieronder vind je het vereenvoudigde maar minstens even lekkere recept.
Ingrediënten
- briochebroodjes
- ham
- kaas
- één kwarteleitje per croque madamme
Bereiding
- snij rondjes uit de briochebroodjes; bak die met wat boter in de pan
- beleg een rondje briochebrood met ham en kaas (die je ook in rondjes hebt gestoken)
- dek de 'gevulde' rondjes met een ander rondje briochebrood
- bak evenveel kwarteleitjes als je croques hebt
- leg op elke croque een gebakken kwartelei
- serveer met wat ketchup
Ideaal als aperitiefhapje of bij een brunch!