Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

Dit beleef je deze zomer bij Radio 2

ma 15 jun. - 8:00

Ook dit jaar kan je bij Radio 2 terecht voor Zot Veel Zomer. Zot veel goede platen, zot veel plezier maar vooral zot veel nieuwe programma's. Ontdek ze hier allemaal!

Het wordt de komende twee maanden plezant in eigen land, we vieren de zomer dicht bij ons eigen huis! 

Zot veel nieuwe programma's

Kim Debrie bruist van energie in 'Zot Veel Vakantie'! Ze houdt de vinger aan de pols van alles wat beweegt in Vlaanderen, zowel aan de kust als in het binnenland. Ondertussen verkennen de Radio 2-ladybikers  Vlaanderen Vakantieland: Katleen Craenhals en Margaux Bogaert fietsen heel Vlaanderen rond op zoek naar mooie, interessante verhalen en plekjes om te vertoeven en te proeven van de zomer.

 

Kim Debrie duikt wel wekelijks in het vakantiegeheugen van een bekende Vlaming in 'De Zomers van…' Aan welke zomer heeft James Cooke mooie herinneringen? Wat houdt een ideale vakantie in voor Leah Thys en hoe ziet de zomer van Frances Lefebure er dit jaar uit? Het antwoord op deze vragen hoor je elke zondagochtend vanaf 9 uur in 'De Zomers van'..., telkens vanuit een andere badstad.

 

Ook Siska Schoeters fleurt jouw zomer op in 'De Vijver van Siska'.  Op zaterdagochtend kijkt ze vanaf 8 uur van aan haar vijver thuis op een eigenzinnige manier naar de zomermaanden.

 

Op zaterdag vanaf 10 uur presenteert Sonny Vanderheyden 'Het Ministerie van Lachende Zaken'. Hij nodigt bekende mensen uit met veel gevoel voor humor en praat over wat hen allemaal aan het lachen brengt. Sven de Leijer, Rik Torfs, Leen Dendievel en Jan Peumans komen al zeker langs.

 

Elke zondagmiddag van 10.00 tot 13.00 uur grasduint Peter Verhulst in de zomermuziek door de jaren heen in 'Yesterday'.

 

Heerlijke zomerse muziek hoor je elke dag in 'Zot Veel Zomer'.  Daan Masset kijk elke weekdag door zijn zonnebril in de platenbak 's Avonds vanaf 19 uur hoor je Marc Pinte, Cara Cobbaert en Pascal Vranckx. In het weekend neemt Sharon Slegers 'Zot Veel Zomer' voor haar rekening.

Zot veel muziek

De zomer wordt meer dan ooit muzikaal! Elk weekend geven we aandacht aan een andere artiest. Onder meer Will Tura die 80 wordt, De Kreuners naar aanleiding van '30 jaar Hier en Nu' en Queen naar aanleiding van de 50ste verjaardag van hun eerste concert komen aan bod.

Starten doet Radio 2 met een eerbetoon aan de moeder van alle festivals met een special rond Torhout / Werchter het eerste weekend van juli. Meer data en details volgen. Op zondagavond tussen 18.00 en 20.00 uur nodigt Lars De Groote de grote namen uit de muziek uit om samen te luisteren naar en te praten over wat hen muzikaal raakt en boeit. Muziek met hart en ziel gekozen en gemaakt.

Op zaterdag 11 juli vieren we de Vlaamse feestdag met de beste artiesten van bij ons in de 'Bene Bene 100'.

En schrijf alvast zondag 16 augustus in je agenda voor een speciale editie van 'Radio 2 Zomerhit'. Meer info hierover volgt later.

We sluiten de zomer feestelijk af met de 'Radio 2 Zomer 500'.

Jouw Zot Veel Zomerplek

Waar beleef jij de zomer? Laat ons meegenieten door een foto te sturen in de Radio 2-app! Je eigen tuin, een terrasje onderweg, een vakantiehuisje,… kortom: dé plek, binnen- of buitenland, waar je het meest van geniet als je vakantie hebt. Wekelijks gaat één van jullie aan de haal met een zomerse prijs en wie weet spot jij je foto tijdens 'Zot Veel Vakantie' op Eén. 

 

Beleef heel de zomer van Radio 2 op de radio, in de Radio 2-app en elke weekdag vanaf 9 uur op Eén. 

Meer zoals dit ..

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet