Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: de madammen

de madammen

Eddy et les Vedettes: Pourquoi tu vis

di 12 sep. - 11:49

Hoe fataal was Edith Piaf voor Yves Montand, Georges Moustaki en Charles Aznavour? Wist je dat Gilbert Bécaud, Serge Gainsbourg en Sacha Distel voor één en dezelfde schone vielen? Wie was zij? En wie was Mathilde voor Jacques Brel?
Eddy et les Vedettes

Na het bejubelde ‘Chanson, une belle histoire’ met schrijver Bart Van Loo gaat Eddy et les Vedettes op tournee met een volledig nieuw programma. 

'Chansons Fatales'

‘Chansons Fatales’ is een ode aan de duivelse dames van het Franse lied. Juliette Gréco, Edith Piaf, Françoise Hardy, Jane Birkin en andere Brigitte Bardots deden als onweerstaanbare femmes fatales niet alleen ontelbare harten op hol slaan. Ze betoverden ook hun mannelijke collega’s.

‘Chansons Fatales’ brengt ‘les petites histoires des grandes dames’. Hierbij vervallen “Les Eddy’s” niet in sensatiezucht, maar presenteren ze zwoele, bijwijlen wufte chansons van de bovenste plank, ‘comme d’habitude’. En om al die hartstocht extra opwinding in te blazen wordt de band uitgebreid met een blazerssectie ‘hors catégorie’.

Por que te vas

Bij De Madammen gaven ze alvast een voorproefje van hun nieuwe programma. Ze brachten live de klassieker 'Por que te vas' van Jeanette, een nummer uit 1974 dat nog altijd jeugdig overeind staat...
 

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet