Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Geen last meer van televerkopers? Zo regel je dat snel en gemakkelijk

ma 16 mei - 6:30

Niks zo vervelend als televerkopers die jou om de haverklap bellen om je iets aan te smeren. Gelukkig kan je je telefoonnummer op de Bel Me Niet Meer lijst zetten en dan zijn de ongewenste oproepen verleden tijd.

De Bel Me Niet Meer lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon. Als je je telefoonnummer op de lijst zet, moeten bedrijven en organisaties je telefoonnummer en naam uit hun contactenlijst schrappen. Ze mogen je dan niet meer bellen om hun producten, diensten of speciale promoties te verkopen.

Hoe werkt het?

Registreren is heel makkelijk. Je moet gewoon bellen naar het nummer: 02 882 19 75. Als je nog niet op de lijst staat, word je automatisch toegevoegd.

Ben je wel al geregistreerd, dan kan je ervoor kiezen om je nummer van de lijst te schrappen. Dan krijg je wel weer commerciële oproepen.

De registratie is gratis. Voor de oproep betaal je het normale nationale tarief.

En ben ik er dan vanaf?

De lijst geldt enkel voor Belgische bedrijven. Buitenlandse bedrijven houden er dus geen rekening mee. Ook oplichters houden zich niet aan de lijst. Wees dus extra alert wanneer je toch telefonisch benaderd wordt met een commercieel voorstel.

Ontvang je ondanks registratie toch nog oproepen van Belgische bedrijven? Dien dan zeker een klacht in bij de Economische Inspectie via het online meldpunt.

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet