Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

Spits

Ingeborg: "Bij keuzestress moet je naar je hart gaan en de liefde laten kiezen"

do 7 mei - 1:08

Ingeborg mocht vorige zomer meerijden met de Columbus van de andere West-Vlaming Wim Lybaert. Het werd een avontuur in de richting van Egypte.
Ingeborg
© De evolutie

Columbus in Tsjechië

Ingeborg mocht met mede-Bruggeling Wim Lybaert op stap met de Columbus. "Ik hoop dat de mensen ervan gaan genieten in deze bijzondere tijd. Ik hoop dat mensen het gevoel hebben dat ze er bij zijn. Er is van alles gebeurd. We zijn 's morgens vroeg geconfronteerd met 2 boze Tsjechen die ons wakker gemaakt hebben. We stonden op een te mooie plek in de natuur. Blijkbaar was dat verboden. Ik had het gevoel dat Wim bozer was. Ik probeerde de vriendelijkere aanpak met excuses. Ik heb ook Tibetaanse yoga op hem uitgeprobeerd."

Gratis yoga

Wie zondag last heeft van keuzestress bij de vraag wie er op bezoek mag komen, heeft Ingeborg een goede tip. "Ga niet naar je hoofd, maar laat het zakken naar je hart. Stel je de vraag: wat zou de liefde kiezen? Kies niet voor het oppervlakkige, maar wel voor de lange termijn."

Op haar website geeft Ingeborg gratis online yogalessen. "De mensen van Hotel Hungaria, het productiehuis waar Jeroen Meus voor werkt, dachten 'dat waar Ingeborg mee bezig is, wordt binnenkort ook dagelijkse kost!'. Omdat de stress zo hoog is en mensen op zoek zijn naar innerlijke rust, hebben ze filmpjes gemaakt die op mijn website staan. Zelf ga ik bij mij thuis in Brugge vanaf 18 mei live yogalessen online geven."

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet