Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 middag in west-vlaanderen

KSV Roeselare niet meer failliet

do 19 sep. - 3:43

Voetbalclub KSV Roeselare is niet langer failliet. Vorige week kreeg het bestuur te horen dat het voorbij was met de club omdat die nog geld moest aan bijna 150 schuldeisers. Het bestuur, dat onlangs is vernieuwd, sprak van een misverstand en tekende verzet aan. De rechter gaat nu op dat verzet in.

Roeselare werd vorige week vanuit het niets failliet verklaard. De club was voor de rechtbank gedaagd wegens openstaande facturen. Er moest onder meer nog 24.000 euro betaald worden aan een brasserie. Een misverstand, volgens het nieuwe bestuur van de club, dat meteen verzet aantekende. KSV Roeselare argumenteerde ook dat het genoeg kapitaal heeft om de schulden weg te werken. De rechter trok het faillissement donderdag uiteindelijk in, maar niet zonder de club een veeg uit de pan te geven. Hij sprak van een slordig beleid en veroordeelde de KSV Roeselare tot alle gerechtskosten.

Spelers klaar voor Lokeren

Tijdens het voorlezen van het vonnis was een tiental KSV-supporters aanwezig in de zaal. Zij reageerden opgelucht. Morgenavond kan hun club spelen tegen Lokeren. De spelers zijn klaar, ze zijn tijdens het faillissement blijven doortrainen. Vorig weekend verloor Roeselare de match tegen Virton met forfaitcijfers.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet