Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

consument

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

radio2 natuurweekend

Leuven Beachvolley strandt op het Ladeuzeplein in Leuven

di 16 jul. - 7:22

Van dinsdag 16 tot zondag 21 juli wordt het Ladeuzeplein in Leuven omgetoverd tot een grote zandbak. De vijftiende editie van het beachvolleytoernooi vindt er plaats. Je kan er bovendien een lekkere cocktail gaan drinken en genieten van heel wat acts.
© Foto: Stad Leuven

Vanavond gaat het volleytoernooi van start. "We beginnen voor de allereerste keer met een spikeballtoernooi. Vanwege de populariteit is dat toernooi wel al helemaal volzet. Wat de beachvolley betreft, hebben we verder in de week nog jeugdtoernooien, provinciale toernooien, recreatietoernooien en bedrijfstoernooien. Tijdens het weekend is er een toernooi van het nationale volleybalteam. Maar als je niet zo van volleybal houdt, kan je ook deelnemen aan het kubbtoernooi", zegt coördinator Johan Neven.  

Meer dan enkel beachvolley

Er is veel meer te beleven dan enkel beachvolley, bevestigt Neven: "Speciaal voor onze vijftiende editie hebben we vrijdagavond een afterwork aperitief georganiseerd. De burgemeester zal die ook plechtig komen openen. Tijdens het weekend organiseren we ook een familieweekend met allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals een circusworkshop, een kinderdisco en straattheater. De mama's  en papa's kunnen daarnaast heerlijk genieten van zonnige drankjes en de vele foodtrucks." Voor ieder wat wils dus!

 

Foto: Stad Leuven

Foto: Stad Leuven

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet