Maak de frambozen-bavaroistaart van Nette (Tessenderlo-Ham)
za 3 mei - 4:00
Ontdek het recept hieronder 👇🏼

Ingrediënten
- 300g zandkoekjes
- 100g boter
- 300g (diepvries) frambozen
- 5 gelatineblaadjes
- 450ml slagroom
- 50g suiker
- 15g bloemsuiker
- Flesje frambozen coulis (250ml)
- Verse frambozen
Hoe maak je deze taart?
1 Bekleed een springvorm (+/- 20cm) met bakpapier + acetaat aan de zijkant
2 Maak de krokante bodem
- Verkruimel de zandkoekjes
- Smelt de boter
- Meng de verkruimelde zandkoekjes met de boter
- Stort op de bodem en duw aan
Laat hard worden in de frigo
3 Maak de frambozenbavarois
- 3 gelatine blaadjes laten weken in koud water
- Ontdooide frambozen mixen en zeven
- Deze met suiker licht opwarmen
- Gelatine uitknijpen en onder de gemixte frambozen mengen tot het gesmolten is
- Slagroom + bloemsuiker half opkloppen
- Frambozenmengsel onder slagroom scheppen
Op krokante bodem gieten en 2uur laten opstijven in de frigo
4 Maak de frambozenspiegel
- 2 gelatine blaadjes laten weken in koud water
- Frambozencoulis licht opwarmen
- Gelatine uitknijpen en onder frambozencoulis mengen tot het gesmolten is
Over de bavarois gieten en 1 uur laten opstijven in de frigo
5 Afwerken met verse frambozen
6 Opeten!