Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

Paul Michiels is bijna 25 jaar samen met Tineke: "We kunnen nooit genoeg bij elkaar zijn"

ma 21 okt. - 13:30

Paul Michiels nam Anja Daems mee naar zijn thuisbasis in Heist-op-den-berg. Hij vertelde er hoe hij zijn vrouw Tineke heeft ontmoet.

"We vieren in 2020 dat we elkaar 25 jaar kennen. Ze was nog geen 19 jaar toen we elkaar leerden kennen, het was echt een rel toen. Maar ik heb mijn hart gevolgd, ze is de liefde van mijn leven. Ze is voor mij de mooiste, knapste en liefste vrouw ter wereld."

"Nooit genoeg bij elkaar"

Paul en Tineke leerden elkaar kennen op een optreden van Soulsister, het was liefde op het eerste gezicht. "Ze was kabelsleepster bij VTM, daar zijn we elkaar tegengekomen. Het was een donderslag bij heldere hemel."

"Het leeftijdsverschil van 28 jaar is nooit een probleem geweest, wij zijn net heel compatibel. Ik ben nu 71, zij 43, maar we groeien alleen maar naar elkaar toe. We zijn ook praktisch heel de dag samen. Voor veel koppels is dat vervelend, kan ik mij voorstellen, maar wij kunnen nooit genoeg bij elkaar zijn."

Hij kreeg vijf kinderen met zijn eerste vrouw en twee met Tineke. "Mijn oudste en jongste kind schelen 30 jaar. In de wilde jaren van Soulsister zat ik over heel de wereld, en daar is het fout gelopen. Als je dan ook nog eens met je jeugdlief getrouwd bent, is het geen zekerheid dat het de liefde van je leven is." 

Paul en Anja in 't Pleintje, het café van zijn grootouders

Lees meer verhalen

Meer zoals dit ..

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet