Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Radio 2 Limburg is steeds op zoek naar nieuwe stagiairs

wo 22 mei - 7:22

Ben je nog op zoek naar een leuke plek om stage te doen? Radio 2 Limburg heeft het hele jaar door plaats voor enthousiaste stagiairs en laat je alle hoeken en kanten van de media zien. Je kan je inschrijven via de jobsite van de VRT.

Interesse?

Is dit iets voor jou? Stel je dan kandidaat via de jobsite van de VRT door je C.V. en motivatiebrief door te sturen. Vergeet niet te vermelden in welke periode je stage wil lopen. Een stage duurt bij ons minstens 8 weken. We nodigen enkele kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Daarna weet je of je bij de gelukkigen bent!

Léonie en Hanne

In 2019 hebben 2 jongedames radio leren maken. Ze kwamen uit verschillende studierichtingen. Léonie deed communicatiemanagement en Hanne journalistiek. Webartikels schrijven, research doen, nieuwsquotes opnemen, interviews doen én monteren, brainstormen en nog zoveel meer. Ze deden het allemaal en ze kregen hierdoor een neus voor nieuws. Filmpjes maken kon er natuurlijk ook niet aan ontbreken en daarom maakten zij hun eigen dagboek over hun stage. Speciaal voor jou, toekomstige stagiair! Bekijk het hieronder.

 

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet