Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

zomerhit

consument

Aha!

Erop uit

Radio 2 stelt voor

ladybikers

Speel mee

Radio 2 Top 2000: volledig nieuwe eindejaarslijst, voor het eerst 24/7, van kerst tot nieuw

ma 29 nov. - 10:11

De eindejaarslijst van Radio 2 wordt grootser dan ooit: vanaf 25 december 12 uur kan je voor het eerst 24 uur per dag, 7 dagen lang, genieten van de grootste hits aller tijden! De Radio 2 Top 2000 vuurt tussen kerst en nieuw de 2000 beste hits, gekozen door de Radio 2-luisteraars, op je af.

Niels Destadsbader kondigt het grote nieuws aan bij De Madammen

Radio 2 zal ook dit jaar traditiegetrouw muzikaal aftellen naar het eindejaar. Dat doen we voor het eerst met dubbel zo veel platen: de Radio 2 Top 2000Het wordt een volledig nieuwe lijst met de grootste hits aller tijden, gekozen door de luisteraars, een week lang, live op Radio 2. Tijdens de week is de Radio 2 Top 2000 ook te zien op Eén

Bekende gasten en presentatoren

Radio 2-presentatoren Siska SchoetersAnn ReymenNiels DestadsbaderDaan MassetPeter VerhulstAnja DaemsKim DebrieCaren MeynenSharon SlegersKarolien Debecker, Catherine Vandoorne, Filip LedaineIris Van Hoof en Dirk Ghijs draaien een week lang alle hits aan elkaar. Maar ze doen dat niet alleen. Ze ontvangen elke dag de ene na de andere bekende gast in de radiostudio. Ook 's nachts presenteren ze door. Speciaal voor iedereen die zich inzet voor anderen in deze moeilijke tijden, zoals het zorgpersoneel, en zij die onze eindejaarsdagen zo aangenaam mogelijk proberen te maken.

Optredens in de Radio 2-app

Maar er is niet alleen muziek op de radio. Luisteraars kunnen zich ook elke dag verwarmen aan exclusieve optredens in de Radio 2-app. Niels Destadsbader, Mama's Jasje, Bart Kaëll, Laura Tesoro, The Starlings, Bart Peeters, Willy Sommers, Ozark Henry en Metejoor zijn alvast van de partij.

Radio 2 Top 2000 Kwis

Is kerst nog veel te veraf? Geen nood! Vanaf zondag 5 december kan het aftellen naar de grootste hits aller tijden echt beginnen. Ann Reymen verzacht het wachten met de Radio 2 Top 2000 Kwis. Wie van de twee bekende gasten heeft het strafste muzikale brein? Je ontdekt het drie zondagen op rij (zondag 5, 12 en 19 december) om 12.00 uur op Radio 2. Is dat ook nog veel te lang wachten? Meequizzen kan nu al op radio2.be.

Live beleving in Roeselare

Radio 2 trekt voor het eerst tijdens de eindejaarslijst ook naar buiten. Meer bepaald naar de stad Roeselare. De radiozender start er de stemming van de Radio 2 Top 2000 officieel op zaterdag 4 december. Iedereen kan live op de radio zijn stem uitbrengen bij vliegende reporter Anja Daems. Ondertussen trakteren enkele artiesten uit de Radio 2 Top 2000 op een verrassing in het centrum van de stad.

Maar ook de rest van de maand december zorgt de eindejaarslijst voor extra beleving in Roeselare . Op de Radio 2 IJspiste kan iedereen schaatsen op de grootste hits aller tijden.

Op zaterdag 11 december brengt het Radio 2 Koor live de grootste hits uit de Radio 2 Top 2000 in een prachtig koorarrangement van topdirigent Hans Primusz. Alles vindt plaats in een uniek historisch decor in het centrum van Roeselare.

Zin om de benen te strekken in de stad? Doe dan vanaf zaterdag 11 december mee met de Radio 2 Top 2000-wandelzoektocht en ontdek verschillende bezienswaardigheden, winkels en horecazaken in Roeselare. Bij elke tussenstop vind je aan het raam een albumhoes uit de Radio 2 Top 2000 met een vraag én een weetje over de handelszaak en de muzieklijst.

Radio 2 Top 2000van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 december op Radio 2 en Eén.

Stemmen voor de Radio 2 Top 2000 kan vanaf zaterdag 4 december tot en met zondag 12 december.

Meer zoals dit ..

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet