
de madammen
Recept: rundscarpaccio met Parmezaan crumble, rucola, witloof en mosterddressing
radio2 kerst
za 12 dec. - 4:18
Dit eenvoudig maar verrukkelijk voorgerecht zet je dankzij Messy Chef Jelle Beeckman in amper tien minuten op tafel!

Dit heb je nodig
- 400 gram fijngesneden steak rundcarpaccio (vraag aan je slager)
- 100 gram Parmezaanse kaas
- 200 gram rucola
- 2 stronkjes witloof
- 5 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels mosterd
- 1 theelepel azijn
- olijfolie
- peper
- zeezout
Aan de slag (10 minuten)
- Verdeel het vlees over 3 borden. Kruid met peper en zeezout. Druppel er wat olijfolie over.
- Neem een groot bord en rasp daar een deel van de Parmezaanse kaas op. Een dunne laag. Plaats het bord 1,5 minuut op 950 W in de microgolfoven. Haal er uit en laat afkoelen. Verbrokkel de kaas in een kommetje. Je zal dit twee à drie keer moeten doen om een portie voor vier personen te hebben.
- Snijd de witloof in fijne reepjes en verdeel over het vlees. Verdeel de rucola over de borden.
- Meng de mayonaise met de mosterd en azijn.
- Werk de borden af met de dressing en de krokante Parmezaan crumble.