Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: de madammen

de madammen

Stop de chaos met een bullet journal

do 15 jun. - 9:32

Iedereen is anders en iedereen heeft zo zijn eigen manier om zijn leven op orde te houden. Britt gebruikt haar smartphone, Cathérine heeft hetzelfde geprobeerd maar is na enkele maanden terug overgestapt naar een traditionele papieren agenda.

"Ik kan me niet vinden in dat digitale georganiseer. Gevolg is nu dat mijn agenda bulkt van de papiertjes en de krabbels en dat ik toch ook weer ben vervallen in mijn ouderwetse chaos."

En Cathérine is niet de enige blijkbaar. Kelly Deriemaeker is journaliste en columniste en heeft klaarheid geschapen in haar hoofd dankzij een zogenaamde Bullet Journal. Maar wat is een Bullet Journal precies? Wat doe je ermee? Hoe gebruik je hem? 

In haar boek 'Bullet Journal' geeft Kelly Deriemaeker antwoorden op al deze vragen. Voor haar staat het buiten kijf: een bullet journal is de uitgelezen manier om beter georganiseerd en met minder stress door het leven te gaan, zonder dat daar ingewikkelde tools voor nodig zijn. Een notitieboekje en een pen zijn voldoende om aan de slag te gaan, je to do-lijstjes op orde te krijgen (én uit te voeren) en plannen voor de toekomst te maken.

Bullet Journal van Kelly Deriemaeker

Bullet Journal van Kelly Deriemaeker

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet