Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: radio2 ann&daan

radio2 ann&daan

Week van het afvalteam: “Want afvalophalen is topsport!”

ma 14 nov. - 6:00

Sta jij ook wel eens stil bij hoeveel ‘chance’ wij hebben dat ons afval elke week netjes aan onze deur wordt opgepikt? En hoe hard die afvalophalers daarvoor moeten stappen, heffen en sleuren? Niet echt? Dan zal de week van het afvalteam voor die ‘bedankt afvalophaler’ een kattenbelletje voor je zijn. Van 14 tot 18 november wordt er extra aandacht gevraagd voor alle inspanningen van de afvalophalers én recyclageparkwachters. Want elke dag doen zij aan topsport, met jouw en mijn afval. En ook Radio2 doet mee met die actie.
week van het afvalteam
© vvsg

Een marathon op één week

Wist je dat afvalophalers maar liefst een marathon per week lopen per week, achter die wagen?  Presentator Daan Masset van Radio2 Ann&Daan wil dat zelf aan den lijve ondervinden en duikt daarom even in het leven van de afvalophaler. Op dinsdag 15 november gaat hij in zijn buurt, in Genk, meelopen met de afvalophalers achter de vuilniswagen.

Bij Radio2 Kick-Start mag een afvalophaler elke dag een plaat kiezen. Benjamien Schollaert is benieuwd naar elk van die verhalen over het werk, de fysieke inspanningen én de topsport die de afvalophalers daarbij leveren. Jij ook? Luister dan zeker naar Radio2 Kick-Start van 14 tot 18 november.

Wil je graag je dankbaarheid tonen, dan kan dat door de sticker “Ik steun de afvalophalers, want zij doen idd topsport” op een zichtbare plek te plakken. Meer info vind je hier.

week van het afvalteam
© vvsg

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet