Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Welk lied stond er op nummer 1 op je geboortedag? Check het hier op de Top 30 website!

za 25 jun. - 7:00

Op zaterdag 2 mei 1970 werd de eerste BRT 2 Top 30 uitgezonden. Meer dan 2600 lijsten met de 30 populairste platen staan nu terug online op de nieuwe website van de Top 30.

Langst lopende programma

De Radio 2 Top 30 bestaat 50 jaar en is daarmee het langst lopende programma op Radio 2. Dat moet natuurlijk gevierd worden met de Top 100, die jij mocht samenstellen met de grootste klassiekers van de voorbije 50 jaar. De Top 100 wordt uitgezonden op zaterdag 2 mei 2020 tussen 11u en 18u.
De kers op de taart is het terug online plaatsen van alle lijsten van de Top 30 van de voorbij halve eeuw en dat zijn er meer dan 2600. Na een onderhoudsbeurt wordt de website van de Radio 2 Top 30 terug digitaal raadpleegbaar. Je kan voortaan zien wie er op 1 staat deze week, maar ook in de lijst van 40 jaar geleden toen je geboren werd of trouwde of je eerste zoen gaf aan de liefde van je leven.

Klimmers en dalers

In de vernieuwde website van de Radio 2 Top 30 kan je ook zien hoelang jouw favoriete liedje al in de hitlijst staat en waar het eerder genoteerd werd. Vanzelfsprekend wil je ook weten wat de klimmers en de dalers zijn.
 

Ben je benieuwd? Klik hieronder en ontdek de schatkamer van de Radio 2 Top 30

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet