Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Zo klinkt eindejaar bij ons! Kom langs bij Radio2 in Genk!

ma 25 dec. - 8:30

Vanaf maandag 11 december vind je Radio2 op de Grote Markt in Genk. Kom samen met ons de gezellige eindejaarssfeer opsnuiven én kom vooral mee aftellen naar de nummer 1 van de Radio2 Top2000!
ann en daan
hoe stemmen

hoe stemmen

Kies jouw ultieme nummer 1! Stemmen kan tot zondag 31 december 14u.

stem voor de top 20
wie presenteert wanneer

wie presenteert wanneer

Vanaf maandag 11 december tussen 10 uur en 12 uur duiken Ann Reymen en Daan Masset in de kerstsfeer tijdens 'Radio2 Ann&Daan'. Tussen 12 uur en 13 uur is er Radio2 in Limburg met Jana Smeets en in de namiddag van 13  uur tot 16 uur warmen Anja Daems en Dirk Ghijs je op voor de Radio2 Top2000 met de beste hits van vroeger en nu in 'Radio2 Hitmix'. 

In het weekend hoor je vanuit de studio in Genk 'Radio2 Weekend' met Caren Meynen, de 'Radio2 Top30' met Dirk Ghijs of Peter Hermans, 'Radio2 Select' met Niels Vandeloo en de 'Radio2 Top2000 Kwis' met Anja Daems.

Op maandag 25 december geeft Siska Schoeters het startschot van de 'Radio2 Top2000'. Ook Daan Masset, Peter Van de Veire, Dirk Ghijs, Ann Reymen, Sharon Slegers, Caren Meynen, Kim Debrie, Anja Daems, Margaux Bogaert en Romy Deridder vind je de hele week in Genk! Het moment dus om een selfie met jouw favoriete Radio2-stem te scoren!

programmaschema

programmaschema

wat valt er te beleven in genk

wat valt er te beleven in genk

Begin de winterochtend in een van de knusse ontbijtzaakjes en vlieg daarna de winkelstraten in. 

Je kan je uitleven op de overdekte schaatsbaan met uitzicht op de radiostudio van Radio2. Mag het nog wat actiever zijn? Kom dansen en zingen bij een liveoptreden aan de Radio2-studio!

En er is nog meer! Als jij je oude pot en/of pan tussen maandag 11 en zondag 24 december komt inleveren op de Grote Markt in Genk, krijg je 10 euro korting op een nieuwe, gezonde Dagelijkse kost-pan! Wie weet kan je je pan zelfs overhandigen aan Jeroen Meus zelf... Op deze pagina vind je alle info.

artiesten

artiesten

Natalia, De Romeo’s, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Danny Vera, Willy Sommers en Margriet Hermans zijn er alvast bij!

Check de volledige line-up.

hoe volg je de Radio2 Top2000

hoe volg je de Radio2 Top2000

7 dagen lang, 24u op 24u. De Radio2 Top2000 klinkt op je radio, op je tv en op VRT MAX. Kijk elke voormiddag live mee op VRT1 of kijk de hele dag mee op VRT MAX!

bereikbaarheid

bereikbaarheid

Je vindt de Radio2-studio op de Grote Markt (Donderdagmarkt) in Genk.

wenskaart

wenskaart

Hoeveel wenskaarten schrijf jij dit jaar? Denk aan elkaar, kruip in je pen en doe onze wenskaartenteller pieken. En wie weet win je zo een luxe vulpen!

Wil je ook een wenskaart naar Radio2 sturen? Dat kan op dit adres!

Radio2
Grote Markt 1
3600 Genk

Ontdek Wintermagie in Genk

Al vanaf vrijdag 8 december wordt het centrum van Genk omgetoverd tot een magische plek. Op zondag 16, 24 en 31 december openen de winkels ook hun deuren tijdens de koopzondagen in het centrum.

Winter Wonderland is dit eindejaar dé plek om te shoppen, te ontspannen en te genieten van heerlijke deuntjes en optredens van Vlaamse topartiesten tijdens live-uitzendingen van de Radio2 Top2000.

Libelle
dagelijkse kost
pilot pen

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet