Zo maak je de lekkere ei-salade van de Messy Chef
wo 29 jan. - 2:17
The Messy Chef Jelle Beeckman heeft een nieuwe hobby: snuisteren in oude, handgeschreven kookboeken die hij koopt op de rommelmarkt. Daaruit maakt hij heel lekkere gerechten, waar Ann&Daan van mogen proeven. Deze week maakt Jelle eiersalade, maar dan met een Japanse twist. Check hier het volledige recept.

Dit heb je nodig
- 4 eitjes
- 1 el kewpie (Japanse) mayonaise (Dit kan je ook zelf maken door 1 el mayo, 1t rijstazijn, 1/2 suiker en 1/2tl sojasaus te mengen)
- stevig wit brood
- 10 gram bieslook
- peper en zout
Aan de slag!
Kook de eitjes. Meng en plet het eigeel met de mayonaise. Kruid met peper en zout. Snijd het eiwit in fijne blokjes en meng ze onder je eimengsel. Voeg tot slot de bieslook toe. Nu alleen je boterhammen nog beleggen en je bent klaar!