Zo maak je de pannenkoeken met chocopasta van de Messy Chef
wo 5 feb. - 2:25

Dit heb je nodig
- 3 eiwitten
- 2 eigelen
- 60 ml boter
- 60g bloem
- 1tl bakpoeder
- snufje zout
- 3 el suiker (2 bij eiwitten en 1 bij eigeel)
- olie
- chocopasta
- 50 ml melk
Aan de slag!
Mix de eiwitten samen met de suiker gedurende ongeveer 4 minuten tot wanneer je de pot boven je hoofd kan houden.
Mix de eigelen met suiker. Voeg melk toe en op het einde de bloem. Meng niet te lang. Voeg het zout toe. Meng voorzichtig met een spatel de eiwitten eronder zodat het mengsel luchtig blijft.
Neem een pan met anti-kleef. Wrijf de pan in met wat olijfolie. Leg een hoopje van het deeg in de pan. Dat mag vrij dik zijn. Doe het deksel op de pan. Bak ongeveer anderhalve minuut en draai om. Voeg een paar druppels water toe in de pan en zet het deksel er opnieuw op.
Warm de chocopasta op. Serveer de pannenkoeken met de warme chocopasta.