
de madammen
Zo maak je gevulde aardappelen met garnalen en een gepocheerd ei
In de keuken
ma 20 sep. - 4:27

Dit heb je nodig: (4 personen)
- 4 grote aardappelen
- 500 gr verse garnalen
- 2 verse tomaten
- 250 gr zure room
- Bieslook
- Zout & peper
Aan de slag!
Pel de garnalen.
Maak de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil. Snij bovenaan een hoedje van de aardappelen en hol ze uit. Bewaar het kruim van de aardappelen en meng het met de zure room.
Verwijder de huid en de zaden van de tomaten, hak het vruchtvlees in blokjes en bestrooi met de fijngesnipperde bieslook.
Vul de aardappelen met een flinke lepel aardappelmengsel en garneer met de handgepelde garnalen en tomatenblokjes. Kruid met peper en zout en zet het hoedje opnieuw op de aardappel. Serveer met een frisse groene krulsla en een vinaigrette op basis van zure room en bieslook.
Tip: je kan er ook gebakken spekblokjes in verwerken!