
de madammen
Zo maak je scampi's met gewokte groenten, soja en Japanse noedels

Wat heb je nodig: (4 personen)
- 12 scampi
- 1 dikke wortel
- 1/2 Chinese kool
- 400 gram Japanse noedels
- 2 eetlepels Tiryaki (Japanse marinade)
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 eetlepel ketjap
- 2 eetlepels sesamolie
Aan de slag!
Snijd de wortel en de Chinese kool in fijne julienne (goed spoelen).
Kook de Japanse noedels beetgaar in gezouten water, spoel ze onder koud water af en zet opzij.
Verdeel scampi over de spiesjes en grill ze. Gaar ze ongeveer 5 minuten verder in de oven.
Wok de wortel en Chinese kool in sesamolie, doe er de noedels bij en werk af met de Tiryaki, de sojasaus en de ketjap.
Serveer in een diep kommetje en dresseer de spies bovenop de wokmengeling.