Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top30

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: de madammen

de madammen

Zo maak je tartaar van kabeljauw met limoen

In de keuken

ma 19 sep. - 5:24

Koken zonder ook maar iets op te warmen. Het kan! Je legt, bijvoorbeeld, vis in een vloeistof om die zo te laten garen.
Tartaar van kabeljauw met limoen
© Canva

Wat heb je nodig: (4 personen)

  • 500 g kabeljauw zonder vel in kleine stukjes
  • 3 el olijfolie
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 2 el fijngehakte bladpeterselie

Voor de limoendressing:

  • 2 el limoensap
  • 6 el olijfolie
  • 2 tl graanmosterd
  • 2 el zure room
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 1 tl suiker
  • naar smaak: versgemalen peper - zout

Aan de slag!

Meng de stukjes rauwe kabeljauw met de koriander, bladpeterselie en olijfolie.

Meng voor de dressing de olijfiolie, limoensap en suiker goed onder elkaar.

Voeg dan de zure room en de graanmosterd toe.

Meng goed en kruid met peper en zout.

Meng de limoendressing onder de kabeljauw en laat even staan. Zo komt de smaak beter tot zijn recht.

Dit is een recept Njam.be

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet