
de madammen
Zo maak je tartaar van kabeljauw met limoen
In de keuken
ma 19 sep. - 5:24

Wat heb je nodig: (4 personen)
- 500 g kabeljauw zonder vel in kleine stukjes
- 3 el olijfolie
- 2 el fijngehakte koriander
- 2 el fijngehakte bladpeterselie
Voor de limoendressing:
- 2 el limoensap
- 6 el olijfolie
- 2 tl graanmosterd
- 2 el zure room
- 2 el fijngehakte koriander
- 1 tl suiker
- naar smaak: versgemalen peper - zout
Aan de slag!
Meng de stukjes rauwe kabeljauw met de koriander, bladpeterselie en olijfolie.
Meng voor de dressing de olijfiolie, limoensap en suiker goed onder elkaar.
Voeg dan de zure room en de graanmosterd toe.
Meng goed en kruid met peper en zout.
Meng de limoendressing onder de kabeljauw en laat even staan. Zo komt de smaak beter tot zijn recht.
Dit is een recept Njam.be