Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

  • Antwerpen

mis niets!

Aha!

Radio 2 stelt voor

consument

Erop uit

Zorgleerkracht Ben van Het Laerhof in Merksem is genomineerd voor ‘Leraar van het Jaar’: "Ben doet er alles aan om het leren voor de kinderen fijner te maken"

ma 20 jun. - 9:38

Het einde van het schooljaar is in zicht… En naar goede gewoonte wordt de titel van ‘Leraar van het Jaar’ van het tijdschrift Klasse uitgereikt. Heel wat leerkrachten sleepten een nominatie in de wacht, maar weten dat zelf nog niet! De Madammen zijn klaar om ze te gaan verrassen deze week. Anja trekt naar Merksem om de eerste genomineerde in de bloemetjes te zetten.

Waarom is meester Ben genomineerd?

“Er is niemand die zo gepassioneerd is door kinderen als hij. Ben doet er alles aan om het leren voor de kinderen fijner te maken. Hij speelt het roze bewegingsmonster met alles erop en eraan en zorgt ervoor dat de leerlingen hier een leuke periode beleven. Niet alleen de kinderen maar ook de collega’s kunnen altijd bij hem terecht, hij biedt enorm veel ondersteuning. Ben is iemand die nooit problemen ziet, alleen maar oplossingen”, vertelt een collega.

Ze zijn hier nog niet van me af.

— Meester Ben

Een verraste meester Ben!

“Wat een verrassing! Ik kan het bijna niet geloven, hoe tof. Binnen twee weken ga ik op pensioen en ik ga ze hier allemaal heel hard missen. Maar ze zullen mij zeker nog wel zien, ik spring regelmatig nog eens binnen. Een monster kunnen ze hier altijd goed gebruiken”, vertelt meester Ben.

Meer zoals dit ..

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet