Combitickets Pukkelpop uitverkocht

maandag 14 augustus 2017 - 14:27
De laatste rechte lijn naar Pukkelpop is ingezet. De ticketverkoop loopt alvast op rolletjes, nu ook de combitickets allemaal de deur uit zijn.

Festivalorganisator Chokri Mahassine is alvast gerustgesteld. "De zaterdagtickets waren enkele maanden geleden al allemaal uitverkocht, maar nu zijn dus ook alle combitickets de deur uit. We hebben eigenlijk al vrij snel gemerkt dat dit jaar een vlotte uitverkoop zou worden."

Dat de tickets zo snel zijn uitverkocht, dankt de organisator onder andere aan de sterke affiche van dit jaar. Zowel de bekende, maar ook de kleinere, onbekende groepen mogen immers dit jaar de Pukkelpop-weide enthousiast maken. De diversiteit van die muziekgenres zou volgens de organisator mee het succes kunnen verklaren.

Nieuwe tenten en talenten

Niet alleen de affiche is vernieuwd, maar ook de tenten. "We hebben geprobeerd om de podia te actualiseren, en ervoor te zorgen dat de minder bekende groepen de kans krijgen om hier te kunnen spelen. Er is immers heel wat vernieuwing in het muzieklandschap."

Wie er toch nog wil bijzijn, zal zich moeten haasten, zegt Chokri. "Er zijn nog enkele honderden tickets voor donderdag en vrijdag beschikbaar, maar je kan best niet te lang wachten."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!