Hanne Decoutere danst "Romeo en Julia"

woensdag 13 februari 2019 - 08:55
Cynthia Vandeweyer
Foto: vrt nws
Foto: vrt nws
VRT-journaalanker Hanne Decoutere heeft gisterenavond in het Concertgebouw in Brugge haar meisjesdroom waargemaakt. Ze danste de balkonscène van het ballet "Romeo en Julia". "Ik voel me super gelukkig. Daar kan niets bovenop", zegt Hanne.

De droom van Hanne Decoutere is uitgekomen: gisterenavond stond ze in het Concertgebouw in Brugge op het podium als prima ballerina. Ze heeft er maandenlang voor gewerkt en het resultaat mocht er zijn. Ze danste samen met haar danspartner Gabor Kapin de balkonscène van "Romeo en Julia" en dat op pointes. "Ik heb er heel lang en hard voor moeten werken en dan is het fantastisch om je passie zo intens te kunnen beleven. Het optreden was voor mij absoluut de kers op de taart", zegt Hanne.

"Ik blijf dansen"

Hanne gaat na haar optreden terug naar het normale leven, maar ze gaat wel blijven dansen. "Dansen is een stukje van wie ik ben dus ik moet het gewoon blijven doen. Mijn danscoach Geneviève Van Quaquebeke heeft mij een lidkaart gegeven bij haar dansschool dus daar wil ik zeker naartoe gaan. Drie à vier danslessen per week, dat kan ik thuis nog wel verkopen denk ik", lacht Hanne. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!