Op ontdekking in duikcentrum TODI

maandag 7 mei 2018 - 11:45
Foto: Radio 2
Op donderdag 10 mei is het O.H. Hemelvaart. Misschien heb jij ook een dagje vrij? Trek er dan samen met ons op uit. Wij hangen de toerist uit in eigen provincie en gaan duiken en snorkelen op be-MINE in Beringen.

Bij duikcentrum TODI zwemmen duizenden tropische vissen in een bassin van 10 meter diep. Om die vissen van dichtbij te kunnen bekijken, geven we verschillende duikinitiaties en snorkelsessies weg! Tussen 12u en 13u kan je dan de middaguitzending volgen vanuit het bassin. Wij komen te weten wat er met zieke vissen gebeurt, of er groenten gekweekt kunnen worden onder water en we spreken met een echte zeemeermin. Onze weerman Eric is van alle markten thuis en hij brengt het weerbericht van onder het water! Dat wil je toch niet missen?

DUIKINITIATIE OF SNORKELSESSIE
MEESPELEN KAN NIET MEER! - alle plekjes zijn ondertussen bezet.

Ben jij een waterrat en wil je een ongelooflijke ervaring beleven? Dit zijn de mogelijkheden om duikcentrum Todi te komen ontdekken:

We geven weg: 

  • 4 x 1 duikinitiatie: Inschrijven kan voor max. 1 persoon. Je hebt dus géén duikbrevet. Geef ons zeker ook jouw leeftijd door. Je zal ook een uitgebreide medische fiche moeten invullen. Duikcentrum Todi zal op basis van jouw fiche beslissen of je mag deelnemen aan de duikinitiatie. (Met een groepje vrienden of met partner duiken kan ook, maar apart inschrijven is noodzakelijk)
     
  • 10 x 1 duiken mét brevet: Inschrijven kan voor max. 1 persoon. Heb je al een duikbrevet en wil je duikcentrum Todi komen ontdekken? Grijp dan hier je kans. Vergeet ook zeker jouw leeftijd niet mee te delen. (Met een groepje vrienden of met partner duiken kan ook, maar apart inschrijven is noodzakelijk)
     
  • snorkelinitiatie voor 25 personen: Wil je graag komen snorkelen? Dat kan ook. Je kan inschrijven voor max. 4 personen. Ook hier hebben we de leeftijden van iedere deelnemer nodig.
duikcentrum todi

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!