VZW Stop Darmkanker mikt op online fondsenwerving

woensdag 27 december 2017 - 15:26
De Hasseltse dokter Luc Colemont wil nog meer inzetten op online fondsenwerving voor zijn VZW Stop Darmkanker. Een nieuw online platform met een Nederlandse partner maakt dat vanaf vandaag veel gemakkelijker.

Dokter Colemont blikt tevreden terug op 2017.  Hij gaf bijna 130 lezingen over darmkanker en hoe je het kan voorkomen.  De eigen opblaasbare reuzendarm werd op verschillende evenementen gebruikt om mensen bewust te maken over de problematiek. En ook tijdens de warmste week waren er acties ten voordele van de VZW.

De Hasseltse dokter gelooft erg in de kracht van de sociale media:"Niet alleen voor het verspreiden en het delen van informatie over darmkanker. De sociale media zijn cruciaal voor onze fondsenwerving, maar het moet dan heel eenvoudig zijn om ons te steunen of een actie voor ons op touw te zetten."

Zo'n platform is er nu. Via de website kunnen mensen heel eenvoudig steunen of geld inzamelen.  De VZW werkt daarvoor vanaf nu samen met Kentaa, een Nederlandse expert in online fondsen werven.

De missie van Stop Darmkanker blijft hetzelfde: iedereen overtuigen dat door vroegtijdige opsporing van poliepen en darmkanker het sterftecijfer van darmkanker drastisch kan dalen. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!