Ontmoet onze ochtendpresentatoren

vrijdag 14 september 2018 - 11:32
Sinds het radioseizoen 2018 -2019 wekt een gloednieuw radioteam jou tussen 6 uur en 8 uur. Dennis van den Buijs en Sharon Slegers. Leer ze hieronder wat beter kennen.

Antwerpen

Dennis van den Buijs werkte in een ver verleden ook al eens voor Radio 2 Antwerpen. "Ik heb toen heel kort meegewerkt op de nieuwsredactie. Ik woon in Antwerpen en kom oorspronkelijk uit de Kempen. Dus wat is er leuker dan de mensen hier met de microfoon te mogen wakker maken." 

Sharon Slegers werkt al enkele jaren voor Radio 2 Antwerpen. Ze is reporter, nieuwsmedewerker en eerder presenteerde ze ook al het middagprogramma. "Het is fantastisch om nu de mensen 's morgens te mogen wekken", vertelt Slegers. "Je mag de mensen vertellen wat er die dag gebeurt en nog zal gebeuren."

Zin

De 2 hebben er duidelijk zin in en het vroege uur schrikt hen niet af. "Onze wekkers staan heel vroeg, maar je weet waarvoor je opstaat", vertelt van den Buijs, die eerder ook het ochtendprogramma bij Radio 1 presenteerde. "Je kan er direct invliegen met een fris gevoel, leuke muziek,... Wat is er fijner?"

Ongewone ontmoeting

Het moest misschien wel zo zijn dat de 2 met elkaar zouden samenwerken, want ze kwamen elkaar al eerder tegen. "Ik ben Sharon tegengekomen in januari in het midden van de nacht in de kraamkliniek", vertelt van den Buijs. "Mijn vrouw moest bevallen en daar zag ik Sharon, puffend, zwetend en hoogzwanger. Mijn zoon is die nacht geboren, maar het zoontje van Sharon is pas in februari geboren."

Vanaf maandag 3 september, elke weekdag van 6u tot 8u.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!