Twee zwangere vrouwen gewond bij aanrijding in Kruibeke

donderdag 19 december 2019 - 15:27
Manon Dupont
Brandweer poetst brokstukken op
Foto: Radio 2
In Bazel bij Kruibeke zijn twee zwangere vrouwen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een wagen week af van het rijvak en botste frontaal op een andere wagen. In de ene wagen zat een vrouw die 16 weken zwanger is, de toestand van haar ongeboren kindje is nog niet bekend. De bestuurster van de andere wagen raakte ook gewond, de passagier die naast haar zat was ook zwanger, zij raakte lichtgewond.

Donderdagmiddag raakten twee zwangere vrouwen gewond bij een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde in de Rupelmondestraat in Bazel bij Kruibeke.

Eén van de twee wagens week af van het rijvak waarna het tot een zware frontale aanrijding kwam. De 16 weken zwangere vrouw raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis in Antwerpen overgebracht, de toestand van haar ongeboren kindje is niet bekend. De bestuurster van de andere wagen raakte ook gewond, de vrouw die als passagier naast haar zat, was eveneens zwanger. Ook zij raakte lichtgewond. Door de aanrijding deelden ook twee geparkeerde wagens in de brokken.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!