Zonder aanpassingen geen bekerwedstrijd in stadion Eendracht Aalst

woensdag 11 september 2019 - 09:33
Anke Van Meer
supporters Aalst
Persregio Dender
Voetbalclub Eendracht Aalst zal zijn bekerwedstrijd tegen AA Gent misschien toch in eigen stadion kunnen spelen. Het werd eigenlijk afgekeurd, maar nu doet de club aanpassingen op eigen kosten zodat het weer toegankelijk is.

Er worden op dit moment enkele aanpassingen gedaan aan het Pierre Cornelisstadion, het stadion van Eendracht Aalst. De club moet enkele dingen veranderen zodat de bekerwedstrijd tegen AA Gent er kan doorgaan. De aanpassingen worden bekostigd door de club zelf.

Aanpassingswerken

“Er wordt hard gewerkt in het Pierre Cornelisstadion”, vertelt burgemeester van Aalst Chrisoph D’Haese. “Zo worden de evacuatiepoorten op het terrein aangepast aan de wettelijke normen. Daarnaast wordt er ook een extra afsluiting geplaatst wat er voor zorgt dat de supporterskernen van verschillende ploegen beter van elkaar gescheiden worden. Als alles in orde is, zal ik het licht op groen zetten om de wedstrijd toch te laten doorgaan in het stadion.”

Aan het einde van deze week gebeurt er een controle van de aanpassingswerken. Als die een positieve evaluatie krijgen, kan de voorverkoop voor de bekerwedstrijd van start gaan. Eendracht Aalst ontvangt AA Gent op 25 september.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!