Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Pascale Naessens kookt met pistachenoten

wo 12 okt. - 6:26

Dat Pascale Naessens van noten houdt, dat weten we. Ze zijn lekker en bovenal gezond...
Dat Pascale Naessens van noten houdt, dat weten we. Ze zijn lekker en bovenal gezond. Een van haar favoriete noten is zonder twijfel de pistachnoot. Veelzijdg want te gebruiken in zoete zowel als zoute bereidingen.
In een tapenade, bijvoorbeeld...

Zalm met olijven-pistache-tapenade en tomaatjes

Ingrediënten

  • Zalmfilet (één stuk, 180 g per persoon)
  • 100 g groene olijven zonder pit
  • 50 g pistachenoten
  • Enkele plukjes dille Kerstomaatjes met kroontje
  • Gedroogde tijm

Bereiding:

  • Mix de olijven met de pistachenoten en een scheut olijfolie.
  • Snijd de zalm in stukken en leg deze in een ovenschaal.
  • Schik de tapenade tussen de zalmstukken.
  • Leg de tomaatjes in een andere ovenschaal. Kruid met peper, zout en wat gedroogde tijm en giet er wat olijfolie over.
  • Zet samen 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Werk af met wat dille.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet