Willy Sommers over het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek': "We hebben een luxeprobleem, want het zijn allemaal hits"

dinsdag 2 februari 2021 - 18:57
Willy Sommers
Het programma 'Liefde voor Muziek' op VTM is terug. Willy Sommers wou al heel lang eens meedoen en dit jaar is het eindelijk zo ver, vertelt hij in 'Radio 2 Bene Bene'.

“Net voor de tweede lockdown is dit seizoen van ‘Liefde voor muziek’ opgenomen. Eerst gingen we naar Spanje, maar dat ging dan niet door. Dan gingen we naar Frankrijk, dan naar de Ardennen. Uiteindelijk zaten we in Brugge en logeerden we aan zee. Ik keek er al jaren naar uit. Je zag het ook bij de polls. Wie zou de kijker graag hebben als artiest in ‘Liefde voor Muziek’? Elk jaar stond ik in de top vijf. Maar ik was nog nooit aan bod gekomen. En nu ineens, vorig jaar, kreeg ik de kans om erbij te zijn."

Allemaal hits

"Ik heb er hard aan gewerkt. Ik heb me zeer goed voorbereid en we hebben er echt ons ding van gemaakt. Ik heb de nummers helemaal in mij opgenomen. Sommige originele songs van mijn collega’s zijn bijna niet meer herkenbaar. Ik heb er iets compleet anders van gemaakt, want dat is de bedoeling. Ik ben super blij en super trots, want de reacties zijn fantastisch goed. De platenfirma belde me en zei: “We hebben een probleem, een luxeprobleem. Het zijn allemaal hits!

Op 15 februari wordt de eerste aflevering van Liefde voor Muziek met Willy Sommers uitgezonden.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!