Fiets 1 maand lang dwars door West-Vlaanderen

donderdag 23 juli 2020 - 10:50
Foto: West-Vlaanderens Mooiste
Van 27 juli tot 23 augustus kan je genieten van West-Vlaanderens Mooiste: een fietsvierdaagse dwars door de provincie West-Vlaanderen. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod, want er is voor elk wat wils!

27 juli tot en met 2 augustus

In de 1ste week fietsen we naar de regio Houthulst en de Westhoek. De recreanten ontdekken Westrozebeke en de grotere afstanden fietsen richting het bos van Houthulst en het natuurgebied De Blanckaart. De sportieve fietsers fietsen richting de IJzervallei, de Moeren en het Poperingse Hoppeland, langsheen vergeten dorpjes in een rustige omgeving.

3 augustus tot en met 9 augustus

Het Brugse Ommeland en stukje Zeeland staan in de 2de week op het fietsmenu. De recreatieve fietsers verkennen langsheen lieftallige fietswegen Izegem, Ardooie, Pittem en Wingene. De cyclo’s fietsen via Beernem naar de grensregio Damme, Sluis & Maldegem. Op het fietsmenu staan vlakke wegen, kanalen en heel wat verborgen dorpen en groenparels onderweg.

10 augustus tot en met 16 augustus

De recreanten fietsen langsheen Zonnebeke naar Ieper in een natuurlijk kader. Oude spoorwegen, bossen, vergezichten en heel wat andere belevingselementen vergezellen je tijdens de tocht. De cyclo’s ontdekken het West-Vlaamse & Franse Heuvelland met zijn gekende en minder gekende hellingen. Fietsen door dit heuvelachtig landschap is gekend voor sportieve beleving in een schitterend fietsdecor!

17 augustus tot en met 23 augustus

In de 4de week verkennen we het zuiden van onze provincie. Je fietst richting Izegem en Kortrijk. De Leie, de goudader van de streek, is meermaals aanwezig langsheen onze fietsroutes. Men fiets langs ongekende, fietsvriendelijke wegen naar, in en rond Kortrijk. De cyclo’s fietsen doorheen het land van Mortagne en Pays des Collines, gekend voor zijn heuvelachtig karakter.

Meer informatie?

Meer informatie vind je op de website van West-Vlaanderens Mooiste.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!