WIN: Als VIP naar "Bier aan zee"

dinsdag 11 juni 2019 - 09:48
Foto: Middelkerke
Welke bieren passen bij spaghetti of bij een frisse tomaat garnaal? En wat zijn de meest verrassende brouwsels die bij professionele proevers in de smaak gevallen zijn? Je komt het te weten tijdens Bier aan Zee, een gezellig bierfestival in Middelkerke van vrijdag 14 tot zondag 16 juni.

Het Bierweekend in Middelkerke is het startschot voor een zwoele zomer. Drie dagen en nachten wordt de Middelkerkse zeedijk omgetoverd tot het langste café van het land. Het epicentrum van het festival is de Bierpit, het degustatieplein waar je allerhande ambachtelijk gebrouwen bieren kan degusteren, van grote en kleine brouwerijen. En daar zitten heel wat bijzondere brouwsels bij. De organisatoren van het festival probeerden dit jaar zo veel mogelijk medaillewinnaars van het befaamde Brussels Beer Challenge te pakken te krijgen .

Daarnaast kan je een begeleide proeverij volgen en bijvoorbeeld kennis maken met Duitse bieren of met 'Waalse instant klassiekers'. Heel wat Middelkerkse horecazaken zetten een feesttent voor hun deur en promoten een speciaal bier. De kermis en de vele optredens maken van het bierfestival een festival voor het hele gezin.

Als VIP naar "Bier aan Zee"

Radio 2 en Bier aan Zee nodigen 25 luisteraars én hun partner uit om als VIP het festival te bezoeken. Je wordt verwelkomd in de VIP-tent, mag gratis deelnemen aan een begeleide proeverij en gaat naar huis met een smakelijk biercadeau. Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven op de volgende vraag:

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!