Dit draagt Siska Schoeters op Zomerhit: "Het wordt iets zeemeermin-achtig"

zaterdag 15 augustus 2020 - 11:05
Zondag presenteert Siska Schoeters samen met Bart Peeters Radio 2 Zomerhit, het leukste coronaproof feestje van het jaar! Bij een feestje hoort ook een mooie outfit. En wij weten wat die wordt!

Het was geen moeilijke zoektocht voor de perfecte outfit dit jaar, vertelt Siska: "Ik ben er toevallig op Instagram op gebotst, en ik dacht 'dit is het'. Het was liefde op het eerste gezicht. Het was echt een pak minder stress dan vorig jaar, toen was de keuze veel moeilijker." (lacht)

"Het is net zoals vorig jaar iets Belgisch geworden. Dat is echt een bewuste keuze! Het is van het merk Wasted, dat alles heel ecologisch aanpakt. Ze kopen overschotten van stoffen op en ontwerpen daarmee nieuwe stuks."

Het is een combinatie van een rok met een blouse, met een knipoog daar zee. "Het is een groene zeemeerminnenrok, om het thematisch te houden, met groene pailleten. Mijn dochter Minnie vond het meteen mooi toen ik ermee van de trap kwam, ze riep direct 'wauw mama'! Misschien moet ik haar nog zo'n rokje in haar eigen maat laten maken", lacht Siska. "Ik ben nog aan het twijfelen tussen een zwarte en witte blouse, maar dat beslis ik zondag nog. Om het toch nog een beetje spannend te houden hé."

"Minnie vond het meteen mooi"

"Gelukkig heb ik personeel om mijn schoenen in te lopen"

"Mijn schoenen heb ik gekocht in de solden. Gelukkig heb ik personeel om ze in te lopen, want ik vrees dat ik er in ga afzien anders," vertelt Siska met een knipoog.

"Mijn make-up en mijn kapsel laat ik over aan de schminksters, ik vertrouw hun oordeel altijd. Met mijn kapsel wil ik graag iets Selah Sue-achtigs doen, en misschien steek ik er dan nog een van de schelpenspeldjes van Minnie in om het helemaal af te maken."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!