Mis niets van Zomerhit 2020: hier beleef je alles vanop de eerste rij!

donderdag 13 augustus 2020 - 11:00
Wie wint de Radio 2 Zomerhit 2020? Wordt het voor de vierde keer Niels Destadsbader of gaat dit jaar iemand anders met de trofee lopen? Volg het zondag 16 augustus, van begin tot einde, mee via de app van Radio 2 en op Eén!

Zondag 16 augustus

Vanaf 13 uur: Radio 2 Zomerhit 

David Van Ooteghem en Daan Masset trappen de spannendste wedstrijd van het jaar af om 13 uur. Zij ontvangen de 10 genomineerden in hun studio in Blankenberge en leggen hen voor de laatste keer op de rooster. Via de app van Radio 2 zit je écht op de eerste rij: David neemt je mee op een exclusieve 'achter de schermen', je ziet de mooiste outfits in primeur en je kunt het angstzweet van de kandidaten hun voorhoofd zien rollen.  

Stemmen kan dan via deze link nog tot 18 uur!

Vanaf 20.10 uur: Radio 2 Zomerhit op één en in de app

Siska Schoeters en Bart Peeters nemen je naar goede gewoonte mee naar de ontknoping. De muzikale show kun je zowel op Eén als integraal in de app van Radio 2 volgen. De show zit dit jaar in een ander jasje, door gekende redenen, maar ze zal spetteren als nooit eerder! Be prepared!

Na 21u45: eerste reacties in de app van Radio 2

Na de televisieshow doen wij nog gewoon even verder op de radio en in de app. Daan Masset en David Van Ooteghem sprokkelen de leukste reacties, tot 23 uur.

Alles herbeleven?

The place to be om alles te beleven en herbeleven is onze website, natuurlijk, en ook onze social kanalen: op Facebook en op Instagram krijg je een unieke inkijk in het leven op Radio 2, het hart van onze artiesten én natuurlijk het verloop van Zomerhit. Volg ons en kom er gezellig bij!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!