'Heyah mama' 2.0

woensdag 13 maart 2019 - 16:40
De allereerste K3-hit 'Heyah mama' blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Om dat te vieren lanceren Hanne, Marthe en Klaasje een speciale rapversie van het nummer. Showbizz Bart ging in Spits bij hen langs en draaide 'Heyah mama' 2.0 in primeur op Radio 2.

Radio 2 en Sabam for Culture brengen op donderdag 21 maart - naar aanleiding van 20 jaar K3 - op de Eregalerij van de Lage Landen een ode aan Miguel Wiels, Peter Gillis en Alain Vande Putte. 

Radio 2 Zomerhit 1999

De drie creatieve breinen achter K3 zijn onlosmakelijk verbonden met het trio. 'Heyah mama' was de start van de samenwerking tussen de drie heren en de drie dames. Het nummer werd onmiddellijk een hit, stond 30 weken in de Vlaamse Top Tien, haalde driemaal goud en werd ook bekroond tot Radio 2 Zomerhit 1999.

De speciale 2.0 versie met hedendaagse tekst bewijst wat de schrijvers van de K3-nummers al jaren doen, namelijk meegaan met de actualiteit.

K3 kan zelf natuurlijk niet ontbreken op De Eregalerij. De dames zullen het nummer in Kursaal Oostende dan ook live brengen om het schrijverstrio achter hun groep te eren.

Ontdek een fragment van de nieuwe 'Heyah mama' 2.0

Herbeluister hier de reportage van Showbizz Bart

Tickets

Voor de live show in Oostende zijn nog enkele plaatsen vrij. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten. Boeken kan via deze link!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!