Gefopt! Door deze 1 aprilvissen lieten Radio 2-luisteraars hen vangen

donderdag 1 april 2021 - 16:42
1 april! Ben jij gekke berichten tegengekomen? Misschien was het wel een 1 aprilgrap? Heel wat Radio 2-luisteraars lieten hen vandaag al beetnemen...

Dagje zee

Het Ostends Nieuws berichtte vandaag dat de NMBS aan alle Belgen een gratis ticket geeft om een dagje naar zee te trekken. Zouden Sabine Sanders uit Oudenburg en Barry Van der Auwera uit Oostende er ook in getrapt zijn?

Draadloze verlengdraad

Thierry De Vlieger uit Wetteren stuurde deze bijzondere advertentie door:

Geurende kalender

Benieuwd of Regine Demoor uit Gent een nieuwe kalender zal bestellen. "Bij 'De Druivelaar', die eeuwenoude scheurkalender, kan je vanaf vandaag een kalender bestellen met de heerlijke geur van rozen, lavendel of eucalyptus. En wel met een korting van 25 procent."

Coronabal

Johan Broos uit Essen kon zijn ogen niet geloven bij het zien van de nieuwe coronamaatregel in het gemeentehuis van Essen.

Cabrioregel

Bob De Vos uit Sint-Niklaas was vandaag extra op z'n hoede. En maar goed ook, want hij kwam deze bizarre regel tegen: "Om de verspreiding van het coronavirus in personenwagens tegen te gaan, mag je voortaan alleen nog passagiers vervoeren in een cabrio. Het coronavirus propageert zich via druppels in de lucht, dus is een goede ventilatie van het opperste belang. Dit is alleen gegarandeerd in cabrio’s”, legt viroloog L. Olbroek uit. Onze eerste minister is sinds die uitspraak gewonnen voor het idee en verbiedt Belgen om met meer dan één persoon in een wagen plaats te nemen, behalve dus als het een cabrio betreft."

Bier in brik

Melk in brik kennen we al langer, maar bier? "Hoeveel zouden er hier in gelopen zijn?", vraagt Yves Verriest uit Herent zich af.

Speciaal Duvelglas

Christof Van der Beken uit Dentergem liet weten dat Duvel een glas heeft ontwikkeld waarbij de D op het glas groen wordt als de Duvel de perfecte temperatuur heeft. "Natuurlijk ben ik erin gelopen", stuurt hij.

Muntthee

Het kleinkind van Frank Van Den abbeele uit Antwerpen is een echte kapoen. "Ik heb muntthee gekregen van mijn kleinkind. Het was een kopje warm water met een muntje van 50 cent in."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!