'Iedereen Beroemd' zoekt mama's die een lief voor hun zoon of dochter willen zoeken

donderdag 30 juli 2020 - 18:09
Foto: Pexels
Je moeder die een lief voor je zoekt. Dat is het concept van de nieuwe datingrubriek in het nieuwe seizoen van 'Iedereen Beroemd' op Eén. Karen François weet er meer over en zoekt mama's die een lief willen zoeken voor hun zoon of dochter, vertelt ze in ‘Spits met Niels’.

“We hebben een programma bedacht waarin je samen met je moeder op zoek gaat naar je lief. Het principe is eigenlijk dat je op date gaat en dat beide personen hun moeder meenemen. Enkel de moeders mogen praten. We zijn op zoek naar vlotte mama’s. Elke vriendenkring kent wel mama’s die zelf bevriend zijn met hun kinderen. Zij hebben misschien iets van: 'mijn dochter is zo geweldig en heeft nog steeds geen lief! Ik ga dit eens klaarspelen.' Die moeders hebben we nodig!”

“We hebben ondertussen een paar testopnames gedaan. Dat was heel leuk! Soms was het een beetje gênant, maar dat hoort erbij. We houden van moeders die heel veel durven vertellen." (lacht)

De mama's daten

“'Iedereen Beroemd' maakt de match tussen alle kandidaten die zich inschrijven. In het inschrijvingsformulier staan enkele vragen. Op basis daarvan gaan wij op zoek. De mama’s gaan gezellig iets drinken. De kinderen zitten er fysiek bij en enkel de mama’s kunnen stoefen over hun kinderen in de hoop dat het iets wordt. Vanaf september komt het op ‘Iedereen Beroemd’ en op de sociale media van Eén.”

Je kan je inschrijven via https://www.een.be/iedereen-beroemd!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!