Kersvers programma met Christel Van Dyck en nieuwe podcasts: dit wordt het najaar 2021 van Radio 2

dinsdag 31 augustus 2021 - 14:00
Het voelt al een tijdje als herfst, maar Radio 2 brengt de zomer in het najaar met enkele gloednieuwe programma's en sterke vaste waarden. Nieuwe podcasts van De Inspecteur, Kim Debrie die je op zaterdag en zondag wakker maakt en het gloednieuwe programma van Christel Van Dyck. Ontdek hier het volledige programma!

Christel Van Dyck is terug, zoals beloofd! Na De Rotonde is ze klaar voor een nieuw hoofdstuk spraakmakende radio. Welke sensaties prikkelen de zintuigen van haar gasten het meest en welke passies vloeien daaruit voort? Over goesting in het leven. Je hoort het elke zondag tussen 9.00 en 10.00 uur.

Ann Reymen zal haar carrière bij Radio 2 alvast inzetten met de Radio 2 Topcollectie. Peter Verhulst en zij presenteren van maandag tot donderdag, tussen 13.00 en 16.00 uur, de grootste hits en de beste klassiekers.

Nog meer nieuws

Op vrijdag (vanaf 18.00 uur) en zaterdag (vanaf 20.00 uur) presenteert Marc Pinte tot 22.00 uur Radio 2 80, 90 & Nillies. Lekker lang de beste dansbare hits uit drie decennia, goed voor het ultieme weekendgevoel.

Kim Debrie vuurt haar vrolijkheid op je af vanaf zaterdag- én zondagochtend. Zij zorgt meteen voor een goed humeur. Met de beste tips om alles uit je weekend te halen. Op zaterdag van 6.00 tot 8.00 uur, op zondag van 7.00 tot 9.00 uur.

En Niels Vandeloo duikt midden in de weekendbeleving: wat is er op zaterdagnamiddag aan het gebeuren, wie staat er vanavond op een podium en wat kunnen we de rest van het weekend nog meemaken?  Ook belangrijke nieuwsupdates krijg je van Niels te horen. Elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur.

Over die andere Niels, Niels Destadsbader, hoor je binnenkort meer. We kunnen je alvast vertellen dat hij sowieso te horen zal zijn tijdens het eindejaar!

Nog meer redenen om naar Radio 2 te luisteren?

De vaste waarden als het beste nieuws uit je buurt met Start Je Dag, De Madammen, Spits met David en Radio 2 Bene Bene blijven uiteraard de sterkhouders van Radio 2. En ook De Inspecteur zal weer spraakmakende podcasts rond consumentenzaken maken. Maar we beloven ook heerlijke momenten op je af te vuren dit najaar. 

Klassiekers uit de jaren 70 en 90

Van maandag 4 tot en met zaterdag 9 oktober hoor je een hele week lang de grootste hits en de beste klassiekers uit de jaren 90 op Radio 2. Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 november is het dan weer genieten met de klassiekers uit de jaren 70.

Radio 2 Natuurweekend

Samen met Natuurpunt Vlaanderen trekken we het bos in. Laat je verwonderen door de natuur in je buurt met Radio 2 VIP-wandelingen, verrassende audiogidsen en boeiende radio. Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober.

Radio 2 Singalong

Op zondag 19 december zingt iedereen mee op de grootste hits en de beste klassiekers onder leiding van topdirigent Hans Primusz op de Radio 2 Singalong in deSingel in Antwerpen.

Niets meer missen? Download de Radio 2-app!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!