Radio 2 schenkt honderden tulpen aan Vlaamse woonzorgcentra

zondag 24 januari 2021 - 13:37
Melle, Sint-Truiden, Tielt, Halle en Zwijndrecht werden vanmiddag onverwacht opgefleurd door een gigantische tulpenmuur in de vorm van het Radio 2-logo. Radio 2 en Groen van bij ons bouwden samen een tulpenmuur van honderden tulpen in elke Vlaamse provincie en schonk de fleurige tulpenboeketten zonet aan het personeel van woonzorgcentra in de buurt.

In 'Radio 2 Weekend' konden Radio 2-luisteraars vandaag tussen 13.00 en 16.00 uur de vijf tulpenmuren spotten. Wie de geheime locatie(s) kon raden, maakte kans op een prachtig tulpenboeket. De actie was het sluitstuk van de Week van de tulp en is het startsein van de lente in bloemenland.

Maar niet alleen de aandachtige Radio 2-luisteraars vielen in prijzen, ook het zorgpersoneel werd letterlijk in de bloemetjes gezet. Na afloop van de wedstrijd werden de wanden voorzichtig weer afgebroken. De tulpen werden in elke provincie gedoneerd aan het personeel van een woonzorgcentrum in de buurt, om hen te bedanken met een fleurige noot.

Het is leuk om onze bewoners en medewerkers eens extra in de bloemetjes te kunnen zetten.

Koen Calleeuw, directeur WZC Kanunnik Triest in Melle

Zo mooi waren de tulpenmuren!

De tulpenmuur is een ontwerp van Stefan Van Berlo, Belgisch kampioen bloemschikken. De opstelling gebeurde door een florist uit elke provincie.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!