Win een VIP-arrangement voor 'Whispering Leaves' in Gent, inclusief overnachting!

maandag 6 september 2021 - 12:13
Op zondag 12 september kan je in Gent terecht voor 'Whispering Leaves', een reeks intieme nazomerconcerten in de mooiste Gentse stadstuinen. Speel mee en win een VIP-ticket voor twee, inclusief overnachting in het Marriott hotel.

Voor zijn 64ste editie neemt het Gent  Festival van Vlaanderen je mee naar Wenen, naar een Gouden tijdperk van statige salons, sierlijke balzalen en wervelende walsen. In het Wenen van 200 jaar geleden presenteerde Schubert graag zijn nieuwste liederen aan een kleine, intieme kring van vrienden en kennissen. 

Verborgen groene parels

Gent Festival brengt deze ‘Schubertiades’ van de huiskamer naar de tuin en nodigt je uit om enkele verborgen groene parels in de Gentse binnenstad te ontdekken. 'Whispering Leaves' voorspelt een dag boordevol natuur, poëzie en dromerige muziek in een gemoedelijke setting. 

21 zangers van allerlei pluimage, vergezeld van hun begeleiders, zullen je tussen het ruisende gebladerte vergasten. Van ongedwongen klassiek met Astrid Stockman en Liesbeth Devos tot de pure kleinkunst van Lieven Tavernier en van Franse chansons met Victoria Alex tot de fantasietaal van Spaanse singer-songwriter Daniel Lumbreras. Het belooft een paradijselijke dag te worden!

Alles over 'Whispering Leaves' vind je op deze site!

Speel mee en win een VIP-arrangement

Zin om ook te gaan genieten van 'Whispering Leaves'? Dat kan! Dankzij Radio 2 maak je er een heerlijk weekendje van. Want behalve tickets voor 'Whispering Leaves', krijgt de winnaar ook een overnachting voor twee met ontbijt in Marriott Gent, voor de nacht van zaterdag 11/9 op zondag 12/9. Zo ben je helemaal uitgerust om heerlijk te gaan genieten van 'Whispering Leaves'. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!