14-jarig meisje in levensgevaar na aanrijding in Schaarbeek

donderdag 13 juni 2019 - 10:25
Harald Scheerlinck
Foto: Google Streetview
Een 14-jarig meisje is levensgevaarlijk gewond geraakt nadat ze aangereden werd door een auto in Schaarbeek. Het meisje was op dat ogenblik aan het oversteken. De bestuurder vluchtte na het ongeval weg, hij wordt momenteel opgespoord door de politie.

Op het kruispunt aan de Waelhemstraat in Schaarbeek is een 14-jarig meisje levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze aangereden werd door een auto. Het meisje was op weg naar school en ze was op dat ogenblik aan het oversteken. De bestuurder vluchtte na het ongeval weg, hij wordt momenteel opgespoord door de politie.

Opnieuw ongeval in Schaarbeek

Het is niet de eerste keer dat er in Schaarbeek een ongeval met vluchtmisdrijf gebeurt. Vorige week nog raakte een jongetje van 6 lichtgewond bij een aanrijding, ook daar pleegde de bestuurder vluchtmisdrijf. En begin dit jaar raakte een meisje van 5 zwaargewond toen ze samen met haar vader aangereden werd door een auto vlakbij het Josaphatpark. Ook daar sloegen de twee inzittenden op de vlucht, al konden ze later wel gevat worden.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!