Ontdek de mooiste fietsroutes van Vlaams-Brabant: kom mee fietsen met Radio 2!

vrijdag 5 juli 2019 - 13:53
Jana Smeets
Juli is fietsmaand bij Radio 2. Reporter Jana trekt er iedere vrijdag op uit om de mooiste fietsroutes van Vlaams-Brabant te ontdekken. Iedereen die wil, mag haar vergezellen op die fietstochten, want alleen fietsen is ook maar 'alleen'. Kom mee fietsen met Radio 2 en win leuke prijzen!

De maand juli is één en al Tour de France wat de klok slaat. Maar je moet niet helemaal naar Frankrijk gaan om mooie fietstochtjes te maken. Dat kan ook bij ons in Vlaams-Brabant.

Samen met de provincie Vlaams-Brabant zoekt reporter Jana 3 vrijdagen in juli de mooiste fietsroutes op in onze regio. Maar omdat ze niet zo graag fietst, roept ze iedereen op om met haar mee te fietsen. Daarmee maak je het fietsen niet alleen leuker voor Jana, je kan er ook leuke prijzen mee winnen. Voorafgaand aan iedere fietstocht spelen we namelijk Het Fietsspel, een quiz waarbij je kans maakt om een overnachting ter waarde van €100 te winnen.

Wil jij de beentjes strekken en mee komen fietsen met Radio 2?

We vertrekken iedere week op een andere plek in de provincie Vlaams-Brabant:

Degenen die verder willen fietsen, kunnen gemakkelijk een extra route eraan breien via de fietsroutemap die ze ter plekke krijgen.
We spreken telkens om 12u af. De eerste 50 aanwezigen krijgen een gratis drankje.

Wat neem je mee?

Een fiets (al dan niet elektrisch), een dosis geluk (voor het Fietsspel) en vooral... veel goesting om te fietsen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!