Steven loopt alle zes Warmathons mee

woensdag 19 december 2018 - 08:26
Jana Smeets
Steven van Lint uit Meise zal deze week alle Warmathons van Vlaanderen lopen. Hij doet dat als eerbetoon aan zijn mama, die overleden is aan kanker.

Steven Van Lint uit Meise heeft het deze week druk. Iedere dag loopt hij een Warmathon mee. Die in Genk heeft hij al achter de rug en vandaag staat die in Leuven op het programma.  De komende dagen volgen nog de Warmathons van Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. 

Kom op tegen Kanker

In totaal loopt Steven meer dan 90 kilometer deze week. Maar hij ziet dat helemaal zitten. "Ik zie dit als een sportieve uitdaging", vertelt Steven in Start Je Dag. "Maar ik doe het vooral als eerbetoon aan mijn mama en schoonmama." Stevens mama stierf 10 jaar geleden aan kanker en zijn schoonmama verloor deze zomer na 5 jaar de strijd tegen de ziekte.

Met zijn actie hoopte Steven 1000 euro op te halen voor Kom op tegen Kanker. Maar intussen heeft hij al 7500 euro bij elkaar en hij zit nog niet aan het einde.

Warmathon Leuven

Wie Steven wil aanmoedigen, kan dat vandaag doen tijdens de Warmathon in Leuven van 14u tot 20u, aan het Universitair Sportcentrum. Meelopen kan niet meer, want de Warmathon is helemaal volzet!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!